Voiko MTV alemmaksi vajota? Halla-Ahon ja Lindströmin kolumnit!

Tässä LINKKI Halla-Ahon kolumniin ja TÄSSÄ Lindströmin vastaavaan. Ja vielä Rinteen juttukin TÄSSÄ Tota Rinteen juttua en lukenut, eikä se ole pointti tässä.

 

Toi Lindströmin kirjoitus nyt on tota turhanpäivästä lätinää mitä kuulee telkkarista aamusta iltaan, kun yritetään laastareilla paikkailla niitä haavoja mitä globalismi repii.

Halla-Aho tulkitsee isoa kuvaa erittäin selväsanaisesti ja tuo esiin juuri sen oikean ongelman, mistä kaikki nämä meidän pienemmät ja suuremmat ongelmat on peräisin.

 

Se mikä kuvastaa hyvin tätä tilannetta, jonka media on luonut, lukee tuolla Jussin kolumnin perässä.

"Kirjoittaja on perussuomalaisten puheenjohtaja ja europarlamentaarikko. Kaikkien eduskuntapuolueiden puheenjohtajat kirjoittavat säännöllisesti MTV.fi:hin."

 

Meillä on siis tilanne, että maikkarin pitää erikseen perustella, miksi julkaisee Halla-Ahon kirjoituksen.

 

Valtamediasta saa hakemalla hakea Perussuomalaisten kantoja ja ulostuloja asioihin, mutta muiden puolueiden kansanedustajat saavat palstatilaa aina, kun on asiaa.

 

Media osaltaan synnyttää pommia, kun luulee, että pyrkimälllä piilottamaan suurelta osalta kansaa mielipiteet, ne ikään kuin poistuisivat.

 

Median pitäisi tuoda asiat asioina tasapuolisesti julki ihmisten itse pohdittavaksi, eikä  piilottaen kaiken, joka ei tue globalismia.

 

Jos me persut ollaan kerran niin väärässä joka asiassa, niin eikö se olisi helpoin tapa päästä meistä eroon tuomalla mahdollisimman paljon näitä meidän vääriä mielipiteitä esiin, niin eihän meitä sitten enää kukaan äänestäisi ja pääsisitte meistä lopullisesti eroon?

 

 

 

TeroTeukkaAhtola
Perussuomalaiset Forssa

Snookeria harrastava yrittäjä ja kaupunginvaltuutettu Suomen parhaassa ja kauneimmassa kaupungissa.

Ilmoita asiaton viesti

Kiitos!

Ilmoitus asiattomasta sisällöstä on vastaanotettu