Tero Ahtola Joka päivä oppii jotain uutta!

EU:tason keskitysleirit

Suomikin sai osansa 2015 syksyllä, kun tuli suuria määriä nuoria miehiä rajalle, kun kuulivat, että täällä saa kaikkea ja ei maksa mitään, eikä tarvitse tehdä mitään.

 

Käytännön ihmisenä, olisin ratkaissut asian oikaisemalla heti tuon virheellisen käsityksen näiltä tulijoilta ja suositellut jatkamaan matkaa, koska todennäköisesti ei ole tuota paratiisia tarjolla täällä, kun asiat tutkitaan.

 

Samalla tieto olisi kulkenut merten yli muutamassa minuutissa serkkujen älypuhelimiin, että huhu olikin väärää tietoa.

Täällä Suomessa kuitenkin sanottiin kansalle, että kun Syyriassa Usa koittaa syöstä Assadia vallasta aseistamalla lukuisia pieniä terroristiryhmiä sitä kaatamaan, niin meidän on nyt joku pakko ottaa kaikki Irakista ja Afganista ja Somaliasta tänne asumaan, jos ovat tarpeeksi rikkaita tänne matkustamaan tuhansien kilometrien päästä. Passin kanssa tai ilman.

 

Nyt on mennyt kohta 3 vuotta ja asialle ei ole tehty mitään. Ei yhtään mitään. Pääministeri odottaa kuulemma EU:tason ratkaisua. Siis tilanteessa, jossa tuohon ratkaisuun tarvitaan yksimielinen päätös jäsenmailta.

Mitä veikkaatte koska tuo päätös tulee? Sitä ei tule koskaan!

 

UUTINEN LEIREISTÄ

 

Nämä keskitysleirit, joita nyt tarjotaan ratkaisuksi ei tule menemään läpi. Mikä on se EU:n ulkopuolinen maa, joka sen suostuisi ottamaan ja mihin hintaan? Ja muutenkin tuo ratkaisu ei kuullosta olevan tätä päivää.

Laastari ei ole ratkaisu. Haavat pitää ommella ja haavoja ovat tässä tapauksessa ulkorajat!

Ainoa oikea EU:tason ratkaisu on suositella, että kukin jäsenmaa toimii asiassa kuten parhaimmaksi näkee ja euroakaan ei jäsenmaksuilla kerätyistä euroista käytetä tähän, vaan kukin jäsenmaa käyttää sen, minkä kokee sopivaksi ja ottaa pakolaisia sen määrän, jonka pystyy kotouttamaan.

Ainoa mihin EU rahaa tässä asiassa on järkevää käyttää on EU:n ulkorajojen vahvistaminen.

Nyt kun on saatu pää auki neuvotteluissa Usan kanssa kauppasopimuksista, niin voidaan vihjaista sinnepäin, että tästä lähtien kaikki pakolaiset, jotka lähtevät Usan pommeja pakoon EU:alueelle, lennätetään suoraan Usaan. Sama pätee muihin pommittajiin.

 

Kun tehdään omat ratkaisut ihan täällä Suomessa ja muissa EU- jäsenmaissa, niin ne ratkaisut tulevat nopeasti ja niitä on helppo korjata jos eivät ole toimivia.

Jos odotetaan toimimattoman ja yhteistyökyvyttömän EU:n ratkaisua, se ratkaisun tulo voi kestää ikuisuuden ja jos se tulee, sitä on äärimmäisen vaikea korjata ongelmia löydettäessä, sekä se voi olla jo syntyessään toimimaton, kun neuvotteluiden aikana jo on voinut maailma ympärillä muuttua, eikä alkuperäinen suunnitelma enää palvele käyttötarkoitusta.

 

EU on hidas ja kankea ja se tekee suurta hallaa jäsenmailleen. On olemassa muitakin tapoja tehdä yhteistyötä ja käydä kauppaa ja liikkua vapaasti kun nykymallinen EU joka on täysi susi ja uhkaa jäsenmaidensa hyvinvointia, sekä turvallisuutta.

Eduskuntavaalit on kohta. Jos tulevassa hallituksessa on KOK, SDP ja VIHR, niin mihinkähän suuntaan asiat menee? Ainoa hyvä puoli, että KEPU ei siellä olisi, ei paljoa tuossa tilanteessa lohduttaisi, kun KOK ja VIHR tekevät lehmän kaupat, eli KOK myy Suomen veroparatiisifirmalle, kunhan suostuu, että VIHR saa kaupasta saamilla rahoilla lennättää kaikki ihmiset maailmalta tänne asumaan.  SDP suostuu jos sovitaan, että kaikki tulijat liittyy liittoon ja muuttaan heidän vuokrakämppiin asumaan...

 

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

2Suosittele

2 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

Toimituksen poiminnat