Tero Ahtola Joka päivä oppii jotain uutta!

EU Tason ratkaisu tulossa maahanmuuttopolitiikkaan?

Älä pidätä hengitystä, sillä Sipilän hallituksen odottamat EU-tason ratkaisut niihin pulmiin, joita meillä on maahanmuton kanssa nyt ja tulevaisuudessa, ei ole ihan hetkeen tulossa yksimielistä päätöstä.

 

Unkari vain yhtenä esimerkkinä pitää siitä huolen, lue siitä tästä HS lehden LINKISTÄ

 

Tämä on vain yksi hyvä ja konkreettinen esimerkki EU:n hitaudesta ja kankeudesta. Asioissa joissa vaaditaan jäsenmailta yhtenäinen päätös, ei päästä eteenpäin. Kaikki kärsii.

 

Muut ovat tässä tilanteessa tehnyt omia ratkaisuja, kuten ottanut rajatarkastukset käyttöön, mutta Sipilä se odottelee sitä EU tason käskyä vaikka sinne hamaan tappiin asti. Orpo seisoo vieressä lompakko leväällään ja kysyy, että mitä se maksaa ja sanoo, että voidaan me maksaa enemmänkin.

Soini siinä tokasee, et pääsiskö samalla taksilla hillotapille.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän TeroTeukkaAhtola kuva
Tero Ahtola

Jep ja Sipilä on sanonut odottavansa EU tason ratkaisua ja Orpo on juuri sanonut, että totta kai me lisää maksetaan jäsenmaksua EU:lle, kun mm. maahanmuuton ongelmiin tarvitaan miljardeja lisää rahaa.

Se vaan outoa, kun noihin pulmiin EU:tasolla tarvitaan yksimielinen päätös, eli myös Unkarin, Tsekin, Italian, Viron esimerkiksi pitäisi suostua siihen.

Toimituksen poiminnat