Tero Ahtola Joka päivä oppii jotain uutta!

Hallitus lisäämässä EU jäsenmaksuja

Lisää rahaa EU:lle ja vähemmän tukia takaisinpäin. Näin ovat Orpon mukaan sopineet 

”Orpon näkemyksen mukaan hallitus on jo nuijinut linjanvedot läpi.
– Me olemme yhdessä ministerivaliokunnassa linjanneet, että Suomi on valmis maksamaan enemmän. ”

On kyllä harvinaisen erikoista touhua luvata avoin shekki jo etukäteen.

Sampo patsastelee harvase päivä telkkarissa väittäen vastustavansa lisämaksuja, mutta totuus on aivan muuta, mutta mitä nyt muuta tämän luokan kääntötakeilta voi odottaa.

EU vastaisilta äänestäjillään saamallaan ministerin pallilla nyt tarjoavat lisää rahaa EU:lle vaikkei ole edes pyydetty vielä. Eikö näillä Sinisillä ole minkäänlaista moraalia.

Orpo jauhaa tyypillistä populistipölinäänsä puhumalla, että raha menee maahanmuuttoon ja turvallisuuteen ja siksi kannattavaa touhua.

Kun yhä useampi jäsenmaa on täysin vastaan yhtäkään euronkaan lisärahaa turvapaikkaongelmiin, niin minkälaisen yksimielisen päätöksen EU tasolla Orpo meinaa olevan odotettavissa tulevalla 7 vuotiskaudella?

Jos Orpolla on tarve lisätä rahaa pakolaisongelmiin, niin rakentas sinne rajalle säilöönottotilat, jossa jokainen tph on valvotusti niin kauan, kun henkilöllisyys on varma ja selviää onko mitään asiaa Suomeen.

Tämä tieto saavuttaisi minuutissa nuorten miesten Iphonet Irakissa, jossa suunnittelevat Suomen hedelmällisten palvelujen vastikkeetonta poimimista ja saattaisi se mieli muuttua, kun tietäisi että on suljetussa tilassa kunnes saa potkun perseeseen, mikäli ei kykene todistamaan hätäänsä.

 

Mediassa kirjoitellaan aina, että saadaan EU-rahaa siihen ja siihen hankkeeseen. Me ei todellakaan saada yhtään mitään, vaan me ostetaan sieltä omaa rahaamme takaisin ja äärimmäisen huonolla vaihtosuhteella. Maksamme keskimäärin pari euro jokaisesta takaisin ostetusta tukieurosta ja tätä kutsutaan saamiseksi?

Ainoa, mitä me EU:sta saadaan on lasku ja muiden itse aiheuttammat ongelmat ympäri maailman. Sairasta touhua.

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

6Suosittele

6 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (6 kommenttia)

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

”Orpon näkemyksen mukaan hallitus on jo nuijinut linjanvedot läpi.
– Me olemme yhdessä ministerivaliokunnassa linjanneet, että Suomi on valmis maksamaan enemmän. ”

Onko kokoomus holtittomin puolue varovarojen käytössä? Ainakin kokkareet on kovimpia itkemään kovaa verotusta.

Käyttäjän TeroLuostarinen kuva
Tero Luostarinen

R.i.p Suomi tällä menolla EU syä meitin

Käyttäjän erkkilaitinen kuva
Erkki Laitinen

Hallituksessa taitaa olla useampiakin, joille kelpaisi mukava EU-hillotolppa. Sellaisia ei heltiä, jos kovin terhakkana ajetaan oman kansan asioita. Parempi olla ennakkoon samaa mieltä.

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Minusta EU on hieno asia. Se tulee maksamaan vain satasen vuodessa henkeä kohti. En halua joutua Putinin vallan alle.

Minä olen valmis maksamaan lisää eu-kansalaisuudesta, sanotaan että konjakkipullon hinnan verran!

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

On vain hyvä jos päätösvalta siirtyy enenevässä määrin Brysseliin. Sipilät ja soinit ja orpot kurmuuttavat Suomen kansaa kohtuuttomasti.

Brysselin herrat ovat arempia, niillä nurkilla rahvas lähtee helposti kadulle mellakoimaan, mutta meitä saa omat pomot lyödä surutta kuin vierasta sikaa.

Käyttäjän TeroTeukkaAhtola kuva
Tero Ahtola

Se eu, tai varsinkin euro on maksanut meille kuule hieman enemmän kun satasen per lärvi. Meidän yritykset on siirtynyt halpamaihin ja suurten ryhmien, eli pieni ja keskituloisten ostovoima on pudonnut, joka osaltaan heikentää taloutta ja sitä kautta on ajanut näihin jatkuviin palveluiden karsimiseen ja keskittämisiin.
Valuuttamme arvo on ollut väärä ja koska emme ole siihen itse voinut vaikuttaa taantuma kesti kymmenen vuotta ja alkaa uudelleen, kun alkaa ja siihenkään emme voi vaikuttaa.

Kun euron arvo nousee taas liialti kilpailukyvyllemme, niin SIpilä eurouskovaisena Orpon kanssa tarjoaa palkkaleikkuria jälleen ja se ei tule enää menemään läpi.
Macron ei kuule sitten paljon meiltä kysele, kun se leikkaa 20% meidän palkoista täällä Suomessa pois ja mä melkein voisin luulla, että ne ei Ranskassa lähde kaduille autoja polttelemaan vaikka Macron laittais Suomesta ovet vallan kiinni.

Putinilla ei ole mitään tekemistä tämän asian kanssa. Kokoomuslaisen populistihöpinän tulosta on nämä Putin pelottelut vailla minkäänlaista loogista faktapohjaa.

Onko EU hieno asia, kun EU:lla on valtava pähkinä nyt purtava pakolaisten kanssa. Jos jotain asialle EU-tasolla halutaan tehdä, niin pitää saada yksimielinen päätös kaikkien jäsenmaiden kanssa.

Meinaatko, että siihen päädytään lähiaikoina esim. Unkarin kanssa? Kuitenkin Orpo on valmista siirtämään meidän verorahoja yhä enemmän brysseliin, vaikka on täysin selvä, että kyseiseen tarkoitukseen rahoja ei voi edes käyttää.

On hienoa, että tavara ja ihmiset liikkuu. EU_lla ei kuitenkaan ole mitään tekemistä sen kanssa. Sopimuksia voi tehdä myös ilman massiivisia rahansiirtoja Suomesta Itä-eurooppaan.
ETA aikana jo lähes kaikki muu toimi, paitsi ruoka ei niin helpolla liikkunut rajojen yli, mutta tämähän oli pelkästään hyvä asia.

Olisi mukava kuulla painavia perusteluja jos tässä EU:ta tai EUROA tai liittovaltiokehitystä haluaa kehua. Harvemmin sitä vaan kuulee, kun nuo eu ja euro kehumiset on yleensä populistipuolue kokoomuksen höpöhöpöheitoista opittuja slouganeita, joilla ei ole koskaan mitään faktapohjaa.

Toimituksen poiminnat