Tero Ahtola Joka päivä oppii jotain uutta!

Jean-Claude Juncker: EU superstate claims are nonsense

HIeman on vaikea pysyä kärryillä tämän Junckerin liikkeissä.

http://www.bbc.com/news/uk-politics-43058087

 

J-C Juncker on pitkään ja hartaasti potkinut avoimesti EU:ta kohti liittovaltiota. Nyt kun EU maat toisensa jälkeen ovat osoittanut olevansa liittovaltiota vastaan, niin Juncker onkin yhtäkkiä sanomassa, että ei mitää liittovaltiota olla kehittämässä :D

 

Tämähän on yhtä häikäilemätön kun meidän Orpot ja Sipilät

https://yle.fi/uutiset/3-9831402

 

Nämä kaveritkin samassa uutisessa sanoo, että ei olla menossa kohti liittovaltiota, mutta sitten sanovat, että pitää olla mukana kehityksessä..

 

Ihan oikeasti. Eikö meillä ole tässä maassa toimittajilla minkäänlaista kunnianhimoa ammattian kohti, vaiko jättävätkö He tutkivan journalismin tekemättä, koska liittovaltiokehityksen esiintuominen vaarantaa oman haaveensa saada liittovaltio ohi kansan mielipiteen salaa pystyyn.

 

Älkääkä vakiokommentaattorit turhaan vaivatko aikaanne tulla jauhamaan persujen poteroonsulkeutumisista ja muista vääristä mielikuvistanne, joita tarkoituksella jaatte.

 

Kyse on vain ja ainoastaan siitä, että annammeko tämän ja seuraavan hallituksen viedä meidät yhä syvemmälle kohti pienempää päätösvaltaa ja suurempaa yhteisvastuuta ja isompia EU nettojäsenmaksuja.

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän RaunoKuha kuva
Rauno Kuha

Missä Ritala tai Vihavainen, edes Elkama?

Toimituksen poiminnat