Tero Ahtola Joka päivä oppii jotain uutta!

Saa juhlia

 

Joskus on ollut vaikea juhlia Itsenäisyyspäivää.

Tänään ymmärsin, että ei ole mitään syytä olla juhlimatta.

Syy miksi on ollut vaikea juhlia, on tietenkin Eu, jolle itsenäisyyttämme alettiin siirtää 20v sitten. Ja sitä kautta globaaleille markkinavoimille, joiden edustajat  Itsenäisyyttämme hallituksessa nakertavat.

Joskus jopa itsekin toivotin hyvää itsenäisyyden muistopäivää, ikään kuin se olisi menetetty EU:lle. Nyt tuota häpeän.

 

Ei se ole. Voimme täysin rinnoin juhlia 100v Suomeamme!

 

Meillä on edeltejämme ja veteraanimme tehnyt niin hyvää työtä, että meillä on täällä vapaus taistella Itsenäisyyttämme uhkaavia tahoja vastaan aivan rauhallisesti puhumalla ja kirjoittamalla.

Ei tarvitse ryömiä loskassa rynkyn kanssa ja yrittää tappaa, ettei tule tapetuksi.

 

Ainoa mikä harmittaa, on tuo (ääri)vihervasemmiston erittäin loukkaava natsi sitä natsi tätä meuhkaaminen, jota media täysin estoitta riepostelee.

Tulee oikeasti paha mieli, kun ihmisiä, jotka vain haluavat osoittaa kunnioitusta 100v historiaamme ja hengensä kaupalla maamme puolesta taistelleita veteraanejamme kohtaan, haukutaan täysin silmittömästi natseiksi.

Ikään kuin Suomea ja Suomen historiaa kunnioittava ihminen olisi väistämättä aina rasistinatsi.

 

Mikä helvetti teitä (ihmisiä natseiksi haukkuvaa vähemmistö osaa vihervassareista) vaivaa, kun ei edes 100v juhlapäivänä saisi olla ylpeä saavutuksista, jota veteraanimme meille on varjellut hengellään. 

Koittakaa nyt edes yhtenä päivänä yrittää hieman avarammin ja ymmärtävämmin katsoa naapureitanne ja kanssaeläjiämme ja jatkakaa sitä ahdasmielistä ja yleistävästi kaikkia loukkaavaa natsi-meuhkaamistanne sitten taas huomena.

 

 

 

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (2 kommenttia)

Käyttäjän LeoMirala kuva
Leo Mirala

Kaikenlaiset ääriryhmät ovat ruvenneet meuhkaamaan itsenäisyydellä. Emmehän me ole koskaan olleet täysin itsenäisiä, emmekä mihinkään sellaiseen edes kykene. Ääriryhmät pelaavat Putinin pussiin.

Olkaamme onnellisia EU-perheessä.
Hienoa että huolivat meidät.
VAin sherlachiuksen jälkeläiset kaipaavat omaa devalvoitavaa markkaa. Se toi rikkaille miljardeja.

Käyttäjän TeroTeukkaAhtola kuva
Tero Ahtola

Joo euroa on jouduttu kyl devalvoimaan ihan yhtä läillä. 30% muutaman viime vuoden aikana. Sitä on jouduttu devalvoimaan kahdella biljoonalla ekp:n velkaostoilla.

Meinaatko että nuo 2 tuhatta miljardia ei olisi päätynyt rikkaille? Ja ettei nuo Suomeen kohdistuvat kuukausittaiset kymmenet miljardit tuosta potista olisi nyt pääytynyt rikkaille?
Kaiken lisäksi nuo nyt näkyvät taseessamme..

Toimituksen poiminnat