Tero Ahtola Suomi takaisin!

EU on tiensä päässä.

Persujen äänestäjiltä kaapatiin valta, kun Soinin pooppoo otti hatkat.

 

Tämä oli hyvä asia, kun Soinin johdolla kaikki eu-krittiikki jäi pois, kun pääsivät pelipaikoille.

 

Nyt Perussuomalaiset taas jatkavat ääneen puhumista Soinin hyssyttelyn jälkeen.  Huhtasaari teki viisaasti, kun lähti pressakisaan. Saadaan keskustelua EU:sta kun se nyt on täysin tukahdetettu.

 

Kuinka tyhminä noi poiliitikot meitä pitää.  Miten helvetissä kukaan kehtaa yhtäaikaa sanoa, että ei mitään yhteisvastuuta lisätä, tai liittovaltioon olla menossa ja silti vannoa sen nimeen, että eu on meidän ainoa ja paras mahdollisuus.

EU ei voi mitenkään toimia näin, että jäsenvaltiot on itsenäisiä omilla säännöillään. Eurosta puhumattakaan.

 

Kuten Macronkin sanoi, niin EU on toimimaton tällä hetkellä. Tottakai se on, kun kaikkiin päätöksiin täytyy tehdä pitkäkestoisia neuvotteluja ja päätyä aina keskinkertaisiin kompromisseihin ja sitten vielä kaiken lisäksi kaikki jäsenmaat ei toimi päätöksien mukaan, jos se on vastoin jäsenmaan omia intressejä.

No poikkeuksena Suomi, joka ottaa kaikki käskyt vastaan vaikka käskettäs syömään paskaa ja hyppään kaivoon.

 

Globalistit ja muut eu-fanit jauhaa aina, että maailmaa muuttuu. Kyllähän se muuttuu. Kiina ja usa muuttuu hetkessä sen mukana, kun EU:lla siihen menee aina 2 vuotta ennen kun mitään tapahtuu ja lopputulos on aina se keskinkertainen kompromissi.

 

EU toimi sen aikaa, kun ei ollut isompia talousmurheita, eikä pakolaistulvaa. Se toimii siis sen aikaa, kun ei tarvinnut muuttaa mitään, ainakaan nopeasti.

 

Nyt kun pitäisi reagoida muutoksiin, jotta kilpailukyky ja hyvinvointi säilyy, niin nousi latu pystyyn koska EU nyt vaan on tällanen kankea paska, jota ohjaa 28 kapteenia eri suuntiin. Kun niillä mahtimailla, joita vastaan eu koittaa kilpailla on 1 kapteeni.

 

Tämä kankeus on syy, miksi Junckeri ja Macron ja muut meidän eu jäsenmaksuista palkkansa saavat yrittävät uudistaa EU:ta kohti liittovaltiota. Muualla euroopassa mediassa puhutaan ihan avoimesti liittovaltion luomisesta, kun taas meidän suodatetussa mediassa liittovaltio sana on yhtä kielletty, kun neekeri.

 

Ne, jotka siis uskovat nyt EU:n nimeen, mutta kieltävät haluavansa yhteisvastuuta ja liittovaltiota, voisivat mennä sinne peilin eteen ja miettiin uudestaan. 

On täysin selvää, että on kaksi vaihtoehtoa. Joko meillä on tulevaisuudessa Eurostoliittovaltio, tai sitten meillä ei ole enää EU/EUROA.

 

Kysykää niiltä kokoomuslaisilta, Sinisiltä ja muilta EU faneilta keitä nyt äänestätte, että miten EU:ta voidaan parantaa edes jollain lailla pärjäämään kilpailussa ja hyvinvoinnissa muita vastaan siirtämättä valtaa pois jäsenmailta.

 

Saatte vastaukseksi sitä samaa populistista jargonia, joka on opittu ulkoa Kataisen ja Stubbin hokemista jotka on yleensä, että EU ja Euro on tuonut sitä ja tätä, mutta koskaan näitä ei millään tavalla muisteta perustelella.

 

Sanokaa EU fanit nyt mulle, kuinka Te meinaatte korjata EU:n ongelmat siirtämättä valtaa pois jäsenmailta?

Miten Te muutatte Euroa siten, että se alkaisi sopia jokaisen jäsenvaltion yksilöllisiin tarpeisiin, mutta on silti yksi valuutta?

Nyt on aika kysyä niiltä ehdokkailta, että onko viemässä liittovaltioon vai eroon EU:sta, sillä ne on vaihtoehdot nyt. Muita vaihtoehtoja ei ole ja jos joku niin väittää, niin on kyllä melkoinen kuningas kun tuon kaavan taululle piirtää.

 

Mä kannatan eroa eu:sta ja Eurosta, koska niiden ainoa mahdollisuus selvitä tämä nykyisen ja tulevien kriisien yli on liittovaltio ja sekään ei takaa vielä onnea ja autuutta.

 

Ihmiset luottavat EU:hun nyt ja varmasti äänestäisivät nyt pysymisen kannalle, jos kysyttäisiin, että haluaako pysyä vai erota eu:sta.

 

Mutta tuo on turha kysymys.

 

Oikea kysymys on nyt, että haluaako kansalaiset pysyä EU jäsenenä, jos se tarkoittaa liittovaltioksi ryhtymistä, eli Itsenäisyyden lopettamista ja päätäntävallan ja verotuksen jne. siirtymistä Suomesta lopullisesti Brysseliin.

 

En voi tietää, mutta mulla on vahva usko, että siinä äänestyksessä demokratia sataisi eu eron laariin.

 

Mutta demokratia on EU:n suurin uhka, kuten Espanjassakin tänään nähtiin, niin tuskin tuosta asiasta koskaan saamme äänestää. Ainakaan ilman, että poliisit tulittaa kumiluodeilla ja pamputtaa ja EU ja muut jäsenmaat ei asiaa tuomitse millään lailla ja Espanjan ulkoministeri kommentoisi vain, että se on ihan Suomen oma asia, kuinka kansalaisiaan pamputtaa.

 

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

12Suosittele

12 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (10 kommenttia)

Käyttäjän kraavi95 kuva
Keijo Räävi

Katalonia on Espanjan vauraimpia alueita joten siellä luultavasti on kova EU-myönteisyys. Ei tästä "kansanäänestyksestä" saa tekemälläkään brexitia.

Käyttäjän TeroTeukkaAhtola kuva
Tero Ahtola

En ainakaan tarkoituksella viitannut mitenkään Katalonian eu-myönteisyyteen.

Toi loppu tuohon tekstiin tuli ihan vaan heittona, kun tuossa lopuksi puhuin äänestämisestä ja tuli mieleen nuo Katalonian vaalit.

Mulla ei ole mitään käsitystä Heidän eu-kannasta, eikä sillä ole mitään merkitystä tuohon mun kirjoittamaani asiaan.

Tai oikeastaan on. Jos Kataloniasta tulisi itsenäinen ja liittyisivät EU: jäseneksi vanhana työntekijänä, niin EU hidastuisi ja kangistuisi entisestään, koska olisi se 29. kapteeni ny vetämässä omaan suuntaan.

Käyttäjän Ukkram09 kuva
Markku Laitinen

"Katalonia on Espanjan vauraimpia alueita joten siellä luultavasti on kova EU-myönteisyys."

Jos näin olisi, ei espanja olisi lähettänyt mellakkapoliiseja estämään äänestystä ja sulkemaan äänestyspaikkoja.

On ilman muuta selvää että suomessa tulisi järjestää uusi kansanäänestys EU.sta, koska EU ei ole se EU johon mentiin. Jostain syystä vain kansalaisille ei ole haluttu poliittisen eliitin taholta antaa uutta äänestysmahdollisuutta, vaikka juhlapuheissa sitä demokratiaa ja kansanvaltaa kannatetaan.

Käyttäjän TeroTeukkaAhtola kuva
Tero Ahtola

Ja kaikki liittovaltiokehitys kielletään vaikka sen näkee ruskealla reiälläänkin.

Käyttäjän tampere515 kuva
Jarmo Makkonen

"Katalonia on Espanjan vauraimpia alueita joten siellä luultavasti on kova EU-myönteisyys."

Varmaan ja vaatii saada maksaa tuplajäsenmaksut kun saa taloudellista toimeliaisutta heikentäviä direktiivejä noudattaa.

Käyttäjän TeroTeukkaAhtola kuva
Tero Ahtola

Mietin vaan, että missä ne kokoomuslaiset oikein aina luuraa, kun haluisi kuulla niistä Eu:n ja euron hyödyistä ja kuinka eun ja euron ongelmat korjataan menettämättä jäsenmailta valtaa, eli kohti liittovaltiota.

Nyt ei riitä naurettavat lässytykset jostain halvasta korosta, mikä ei pidä lainkaan paikkaansa, kun katsoo mitä se on tehnyt esim asuntojen hinnoille.
Joudut nyt tekemään enemmän töitä saadaksesi saman asunnon vaikka korko% on pieni, mutta hinnat on moninkertaistunut.

Ja höpinät vakaudesta :D :D juu kyä vakaat on. Euron arvo on ollut viimisen viiden vuoden sisällä melkein 1,5 ja melkein 1 suhteessa dollariin...
Innostaa varmaan investoimaan, kun ei tiä onko sun miljoonas 800.000 vai 1.200.000 kahden vuoden päästä. Ja jos investoit nyt vaikka vientialan tehtaaseen, niin vientituotteen hinta usalaiselle ostajalle saattaa nousta kymmeniä prosentteja muutamassa vuodessa ja silloin usa ostaakin sen jostain muualta.

Ja ei tämä vajaan parin biljoonan velkakirjaostoelvytys ja nollakorot ja työttömyystilanne ja velkaantumistahti nyt ihan kyl vastaa ainakaan mun käsitystä vakaudesta.

Ja mitäs muuta sit olikaan siellä plussien kohdalla?+ Siinä ne yleisimmät populistikokkareiden läpät tais olla, mut jos joku nyt keksii jonkun eun mukana tuoman hyödyn, joka ylittää kaikki haitat, niin simsalabim. Me voidaan tehdä se sama asia hei ihan ite. Me voidaan tehdä se myös satakertaa nopeammin ja halvemmalla kun eu ja siihen ei liity sellasta, että meidän täytyy maksa samalla jonkun muunkin maan osuus tuosta asiasta, kuten esim päästöhommissa.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

Enää ei halla-aholaisilla ole esteenä kuin:
7 muuta puoluetta eduskunnassa.
yli 700 Meppiä joka EU-maasta
EU-valtio Suomen tekemät valtioiden väliset sopimukset EU.
Jotka on eduskunnan enemmistö hyväksynyt .(Eri hallituspuolueiden eduskuntaryhmät)
Eli suurin este on perustuslaki. Yksi puolue ei voi kumota tehtyjä sopimuksia.

Käyttäjän TeroTeukkaAhtola kuva
Tero Ahtola

Ei persujen tarvii päästä valtaan pysäyttääkseen liittovaltiokehitys. Riittää että tuo selkeästi esille, että se liittovaltio on eu:n selkeä tavoite.

Siinä vaiheessa alkaa muidenkin puolueiden kanta Eu:hun muuttua.

Perustuslaissa luulisi lukevan jotain itsenäisyydestämmekin.

Aika pian alkaa tulla noita integraation syventämisiä esiin ja kun samaan aikaan talous taas sakkaa, niin noilla muilla puolueilla on vaihtoehto joko nousta vastustamaan liittovaltiota, tai menettää äänensä persuille ja Paavolle.

Käyttäjän Marja-LiisaKalkela kuva
Marja-Liisa Kalkela

lainaus:
Riittää että tuo selkeästi esille, että se liittovaltio on eu:n selkeä tavoite.

Veikkaan että tuo kehitys on jo selvä jopa (MSP)/Ps ja muille puolueillekkin.

Jo Santeri Alkiolla oli visio Eurooppa kuten USA ja yhteinen valuutta.
Jo EU Maastriitin sopimuksessa lukee.
esim.Yhteinen puolustus ,pilari II.
Yhteinen valuutta on ollut EU perustamisesta lähtien tavoite .
Kun II-maailmansodan jälkeen EU alettiin puuhaamaan.

Itä:Varsovan-liitto-Länsi :NATO/EU puolustus.

Kannattaa tutustua EU-historiaan niin ymmärtää miksi siihen on liitytty ja miksi jo Kekkonen sen valitsi (Efta/Ety/EY):
https://europa.eu/european-union/about-eu/history/...

Käyttäjän TeroTeukkaAhtola kuva
Tero Ahtola

"Veikkaan että tuo kehitys on jo selvä jopa (MSP)/Ps ja muille puolueillekkin."

On selkeä kaikille, tai sitten on harvinaisen ulkona politiikasta ja maailman menoista.

Kirjoituksessani pidin hyvänä asiana persujen hajoamista, sekä Huhtasaaren pressaehdokkuutta, koska HUhtasaari ja Persut, on ainoita, jotka puhuvat liittovaltiosta niin kun se on.

Sipilä ja Orpo kieltävät jyrkästi kehityksen, tai ainakin siihen osallistumisen ja kuten koko kirjoitukseni pointti oli, niin ei EU:lla ole mitään muuta tavoitetta tai vaihtoehtoa, kun joko hajota tai yhdistyä lopullisesti.

Huhtasaari esittää hyviä kysymyksiä tähän liittyen ja Sipilä ja Orpo kiertelevät vastausta.

Kiertelevät, koska tietävät, että suomalaiset tuskin haluavat päättää itsenäisyytensä vapaaehtoisesti ja luovuttaa vallan lopullisesti brysseliin ja ottaa yhä enemmän vastuulleen köyhempien maiden rahoituksen ja ilmastohypen kustannukset.

Sauli Niinistöllä on jo kokemusta, kuinka kansa huijattiin euroon ilman äänestystä.

Samaa yrittävät nyt liittovaltion suhteen nämä meidän kärkipoliitikot. Persut on ainoa puolue, joka voi pelastaa Suomen ajautumasta EU:n liittovaltioksi.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset