Tero Ahtola Suomi takaisin!

Rekrytoitiinko persuja valheella loikkaamaan?

Elovaara antoi valokuvan toimittajalle. Tämä oli Elovaaran mukaan se suuri juttu, joka todisti natsikaappauksen. Kuten tiedotusvälineistä heti saimme todeta, niin kuva oli sunnuntain viittausäänestyksestä. Ei lauantain natsitervehdyksiä. Onko tätä kuvaa käytetty sunnuntaina rekrytoitaessa loikkareita? Onko loikkariryhmä yhtenäinen? Onko siellä troijia mukana? Puhuttiin kaappauksesta. Miten mahdollista kun kaikki tiesi etukäteen, että Halla-Aho voittaa. Tuliko persuihin poikkeuksellisen suuri ryntäys?

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

NäytäPiilota kommentit (3 kommenttia)

Käyttäjän ArtoNakkila kuva
Arto Nakkila

Nyt pitää olla huolissaan!

Mikäli on kouluikäisiä lapsia, pitää pikimmiten opettaa ettei KOULUSSA saa viitata jos opettaja kysyy jotain. Se voidaan tulkita NATSI tervehdykseksi..

Kuva tosiaan on sunnuntain suuntaa-antavasta käsiäänestyksestä.

Käyttäjän JouniHalonen kuva
Jouni Halonen

Toivotaan, että joku uuvattiministereistä ja edustajista (vajaa kymmenen) olisi tosiaan troijalainen ja saisi aikaan hallituksen kaatumisen luottamusäänestyksessä.

Käyttäjän mikakivimaa kuva
Mika Kivimaa

Kukaan ei tiennyt etukäteen, että Jussi Halla-aho voittaa. Se oli mahdollista, mutta varmaan kaikille oli SUURI yllätys, että valinta ratkesi ilman toista äänestyskierrosta. Kuulemma yli 300 jäsenhakemusta jätettiin käsittelemättä puoluehallituksessa tänä keväänä ajoissa, jottei Halla-aho saisi lisää ääniä. Sen lisäksi useita hakemuksia olisi kuulemma hylätty jo aikaisemmin talvella sen vuoksi, ettei kukaan käsittelijöistä tuntenut henkilökohtaisesti hakijaa ja hakijalla ei myöskään ollut ketään suosittelijaa. Siten ollen: Puoluetta EI kaapattu.

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset