Tero Ahtola Suomi takaisin!

Kasvu roikkuu kasseissa

http://www.iltasanomat.fi/taloussanomat/porssiuutiset/art-2000004895108....

Luin juuri myös toisen uutisen, missä sanottiin, et "Suomalaisen sperman laatu on heikentynyt hälyttävästi viime vuosina.Liki puolet miehistä on siinä kunnossa, ettei raskautta saa alulle kovin helposti"

http://www.hyvaterveys.fi/artikkeli/terveys/suomalaisten_isyys_vaarassa

Eli meillä on talous joka ei tuota kasvua ja sit meillä miehillä on kassit, jotka ei tuota kasvua :) Siittiötiheys oli yli 100 miljoonaa siittiötä yhdessä millilitrassa "soosia", mutta nyt on tultu alas kohisten.

Kun mennään alle 50, niin alkaa syntyvyys sakata ja eu:ssa se on jo 66, eli eipä tule kasvua.

Sama taloudessa. Millilitrat vaan on miljardeja ja siittiöt kuluttajia. Kun miljardin tuotosta ei tule tarpeeksi kuluttajia, niin kappas, ei tule taloudessakaan kasvua.

Miehille suositellaan pitää hametta, ettei kiehu pussit ja pysyy tuotanto kunnossa, kunhan varoo kemikaaleja, mitä nyt tosin on aika vaikea varoa nykyään. 

Juu elikkäs talouden ja ihmisten kasvun ongelma on samankaltainen, mutta mitenkäs tuo ratkaisu sitten?

Voiko talous vetää hameen päälle ja juoda e-pilleri vapaata vettä?

Olisiko se talouden hame avoimuus, eli toisi edes pienen vilauksen talouden kasseista koko maailmalle?

Talous perustuu nyt 95% velkaan ja uskoon tulevasta. Ja aika pitkälti niin ikään 95% ei ymmärrä rahan synnystä, eli miten yksityiset pankit sitä luovat tyhjästä, rahan liikkeistä ja sen virtuaalisesta vivuttamisesta, fuutuureista, bondeista hölkäsen pöläystä.

Politiikka on tuo puhdas vesi, missä lobbarit on e-pillereitä sitä muokkaamassa. Olisko aika puhdistaa vesi ja laittaa kalsareiden tilalle hame, jotta kansa näkisi mihin me ollaan menossa ja voisi siihen myös aidosti vaikuttaa.

Jokaisen ihmisen terveys, turvallisuus,  tulevaisuus ja onnellisuus on kiinni siitä, mitä tuolla talouden kasseissa tapahtuu, niin olisi se myös suotavaa edes vilaukselta meille myös näyttää.

Ei sitä tarvii ihan paljaaks vetää, ettei niitten tarvii sitä kattella, ketä ei kiinnosta, mutta hame helpottaisi sen verran, että pikku vilkasulla nyt jonkunlaisen kuvan saisi :D

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

1Suosittele

Yksi käyttäjä suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelija

Toimituksen poiminnat

Tämän blogin suosituimmat kirjoitukset