Tero Ahtola Joka päivä oppii jotain uutta!

Juhlitaanko nyt et saatiin joku laiha sopu, vai saatiinko jotain aikaan?

https://www.suomenuutiset.fi/ministeri-lindstrom-kuinkahan-moni-ymmartaa...

Kauheeta hehkutusta asiasta lähinnä hallitukselta. Siis ensin hallitus (sipilä) lähtee laittaan Suomea kuntoon unohtamalla kaikki vaalilupaukset, kuten toki asiaan kuuluu ja muutkin kerran niin tekevät ja sitten repäistään ratkaisupussista tämä yksi ainoa keino, minkä varaan laitetaan kaikki kortit.

Koska kukaan ei ymmärrä, että mikä tässä sipilän sisäisessä devalvaatiossa on nyt erona aikaisempiin, mitkä ei ole koskaan missää toiminut, niin muodostuu pattitilanne, jonka sipilä päättää hoitaa "demokraattisesti" pakottamalla.

Vastapuolet ymmärtävät, että se on Suomen kannalta vielä huonompi, kuin tämä alkuperäinen huono, niin on pakko väsätä jonkinlainen sopimus, että totaalinen kaaos voidaan välttää. Nyt sitten kun nämä sankarit on 10,5 kuukautta vatuloinu näitä hommia ja saanut jonkun paskan kompromissin aikaseks kahdesta paskasta vaihtoehdosta, niin nää supersedät hehkuttaa, että paras päivä ja jippii ja nyt tuntuu hyvältä.

Hehkutukset ja siitä uutisoinnit keskittyy pelkästää siihen, että on hyvä, että saadaan sopu, mutta kukaan ei edelleenkään selitä sitä, että mistä helvetistä ne 35.000 uutta työpaikkaa nyt tulee. Ollaan nyt sit pidempi aika töissä, tai tehdään sama aika pienemmällä palkalla, niin molemmissa tapauksissa se 3,5 miljardia siirtyy duunarilta sijoittajalle, mutta kertokaa nyt joku mulle se kaava, millä se siirtyy viennin hintoihin, eikä osinkoihin.

Lisäksi lähteestä riippuen Suomen hinnat on jo nyt ruotsin ja saksan tasoa, mikä on Sipilän taivas ja avain 110.000 työpaikkaan. Tän vajaan vuoden aikana tietty on saatu muutakin aikaan, kuten nyt nämä "opiskelijoihin ei kajota" sedät ja tädit on viisaat päänsä lyönyt yhteen ja ottavat pois opintotukea ja sanoo, että ottakaa enemmän velkaa.. Kuullostaa hippasen erikoiselta.

Tässä maailmassa kaikki raha on käytännössä jonkun velkaa ja talous ei pyöri, mikäli sitä velkaa ei oteta alati lisää. Samaan aikaan kun sanotaan, että me ei voida elää näin miten kokoomus on meitä nyt elättänyt velkaannuttamalla muutamassa vuodessa 50miljardia lisää.

Kuitenkin sama kokoomus suosii tätä globalisaatiomarkkinapaskaa, mikä aiheuttaa sen 100% faktan, että suurin pelko on se, että velkoja maksetaan pois, koska se tarkoittaa rahan poistumista kierrosta.

Ihmeellisillä virityksillä ja veronmaksajien selkänahasta repimällä euroopan kurapankkeja on pidetty pystyssä ja taas ne on sortumisen partaalla.  Eussa yhä useampi jäsenvaltio harkitsee lähtöä kuten britit ja itävalta ja eu/euron loppu on lähempänä kun koskaan, niin miten voi olla mahdollista, että suomessa ei ole ensimmäistäkään puoluetta edes oppositiossa, joka tutkiskelisi myös vaihtoehtoja eu/euron ulkopuolella.

Aika monessa, jos ei jopa kaikissa muissa maissa on. Lisäksi kun jotkut aina puollustelee eun kritisoimista, et ei siinä mitää vikaa oo paitti et totellaan vaan liaan jämptisti????

Joo se on mukava kannanotto kahvipöydässä, eikä tarvii riskeerata mainettaan, tai kaivaa mitään olemattomia faktoja tyhjästä. Se tepsii aina. Sano "ollaan vaa liaan jämpetejä" ja kaikki nyökkäilee rytmikkäästi ja tapputtelee yhteen karvaisia käsiään...

Miksiköhän me ollaan liian jämptejä eussa??? Voisiko se johtua siitä, että ei ole mitään muuta vaihtoehtoa, kun hallituksemme laulaa yhtä kuoroa ahh uugh eujumala olet valtiaani.

Jokainen asia on käytännössä hyväksytty jo ennen kun ne sieltä prysselistä edes viittivät sitä faxia tänne peräkylään lähettää, koska mitään muita vaihtoehtoja ei kukaan edes mieti, kun mitä eu tarjoaa.

Vihaan sitä kun väitetään että maailma muuttuu ym. klisepaskaa, mikä kuullostaa hyvältä sillon kun ei ole minkäänlaista faktaa ratkaisunsa tueksi.

Mutta nyt tekis jo itsekin mieli sanoa, että heittäkää ny ne hesarinnne ja muu valtamedia toviks sivuun ja katsokaa hetki sitä kokokuvaa maailmasta ja muodostakaa sitten se käsitys ihan itse siitä, että mitä tämä globalisaatio, eu/euro ja yksityisten liikepankkien tyhjästä rahan luominen on meille tuonut ja mitä se on vienyt ja mikä on todennäköisyys siihen, että koko eu/euroa on olemassa viiden vuoden päästä.

Pitääkö ihan oikeasti nyt tämänkin hallituksen mukana roikkua täysin mahdottomassa tilanteessa eu:n sisällä ja upota ensimmäisten joukossa tässä eutanicissä.

Maikkarin aamuohjelmistoon oli vahingossa päässyt seulan läpi joku mies tällä viikolla, joka tokas tyhjentävästi hallituksen pakettia tukevalle kesuskutelukumppanilleen, että tässä on nyt 10,5kk vatuloitu sellaista asiaa, minkä esim. Ruotsi omalla valuutallaan olisi hoitanut yhdessä pienessä iltapäiväpalaverissa...

Piditkö tästä kirjoituksesta? Näytä se!

4Suosittele

4 käyttäjää suosittelee tätä kirjoitusta. - Näytä suosittelijat

NäytäPiilota kommentit (1 kommentti)

Käyttäjän VirpiMarjattaHerrala kuva
Virpi Marjatta Herrala

Kuka tiesi ensimmäisenä, että jenkit kutsuvat itsensä kylään, eikä kertonut ylipäällikölle? Yankees go home and stay there.

Toimituksen poiminnat